Visieontwikkeling
 

Visieontwikkeling

“Er mist een duidelijke stip op de horizon. Waar staan we voor, wat willen we realiseren? Hoe richt ik een proces in waarbij mensen hierover met mij en elkaar gaan nadenken en spreken?”

“Ik wil als leidinggevende van mijn eenheid een goed verhaal neerzetten voor de komende periode. Ik wil graag sparren met iemand om wat in mijn hoofd zit te ordenen.”

“Ik hoef geen Martin Luther King te worden, maar wil wel mijn vermogen ontwikkelen om een geïnspireerd verhaal te vertellen.”

Een visie is een potentieel machtig wapen: het geeft richting, kan samenbinden, geeft inhoud aan een collectieve ambitie en kan hoop en bezieling aanwakkeren. Een krachtige visie is een dynamisch verhaal dat betekenis heeft voor leiding, medewerkers en klanten en dat vooral geleefd wordt.

Ik help leidinggevenden en onderdelen van organisaties in het samen spreken, dromen en verbeelden van de gewenste toekomst. Op interactieve, beeldende en praktische manier die aansluit bij de dagelijkse realiteit. Het is mijn ambitie om bij te dragen aan verbeelding en bezieling in organisaties om te bouwen aan een gezamenlijke toekomst.