Persoonlijke kracht
 

Persoonlijke kracht

“Ik ben trekker van een veranderproject, maar heb moeite om mijn rol te pakken. Hoe krijg ik meer zicht op wat me in dit proces te doen staat?”

“ Ik ben leidinggevende. In situaties waarin ik tegengas krijg of waarin het anders gaat dan ik verwacht, kom ik niet goed uit de verf. Hoe kan ik hier mee omgaan?”

“ Ik ben intern adviseur en worstel er mee hoe ik beter zichtbaar kan zijn voor mijn opdrachtgevers. Hoe verbeter ik mijn contact en relatie met hen?”

“ Ik heb al een tijdje minder lol in mijn werk. Hoe vind ik nieuwe energie en inspiratie in mijn loopbaan?”

Dit zijn voorbeelden van vragen die betrekking hebben op persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik noem het vragen van persoonlijke kracht: het gaat erom dat je je bewust bent van je eigen kwaliteiten en sterktes en deze gericht kunt inzetten.

Bij dit soort vragen zet ik mij graag in om je te helpen effectiever te opereren in je professionele rol. In de meeste gevallen doe ik dat door een serie coachgesprekken in de rust van mijn coachpraktijk. Het is mijn ambitie om bij te dragen aan het tot bloei brengen van persoonlijke talenten en kwaliteiten.

Hier tref je mijn coachprofiel.