Managementboeken om niet te missen (5)
 

Special events

Evenementen in 2015

07 okt
2015

Managementboeken om niet te missen (5)

Managementboeken: wie heeft er tegenwoordig nog tijd om ze te lezen? En hoe ontdek je in het overweldigende aanbod dat ene pareltje, die bron vol boeiende concepten of praktische tips? Wil je in korte tijd inspiratie opdoen, dan is deze bijeenkomst een buitenkans!

Tijdens deze sessie neem ik je mee in de wondere wereld van de managementboeken, waarbij ik je mijn persoonlijke favorieten voorleg. We gaan in op het thema 'Invloed' en wat diverse auteurs hierover aan slimme en interessante gedachten hebben neergeschreven: aan bod komen de wetten van invloed, waarom het vaak mis gaat, hoop, kwetsbaarheid en gezag. Daarna bespreek ik enkele boeken over veranderen. Waarom is veranderen moeilijk en hoe kan het anders en inspirerender kan. 

Je gaat naar huis met een lijst met leestips en de inspiratie van vele aardige, soms gekke ideeën en managementmodellen. En passent heb je als mooie bijkomstigheid de kans een aantal mensen uit mijn netwerk te ontmoeten.

De bijeenkomst op 7 oktober vindt plaats van 14:30-17:00. Inloop is vanaf 14:15. Deelname kost €50 (ex. BTW). Wil je een collega meenemen voor wie dit ook interessant is, dan is deze van harte welkom. 

Meedoen?

Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar info@brenninkmeijer-ontwikkeling.nl. Je ontvangt daarna preciezere informatie over de bijeenkomst en locatie. 

Een voorproefje

Lees als amuse mijn bespreking van Ondertussen van Leike van Oss en Jaap van 't Hek.

http://www.brenninkmeijer-ontwikkeling.nl/wat-ik-wil-delen/2012/boekbespreking-ondertussen.html