Managementboeken om niet te missen (3)
 

Special events

Evenementen in 2013

20 nov
2013

Managementboeken om niet te missen (3)

Managementboeken: wie heeft er tegenwoordig nog tijd om ze te lezen? En hoe ontdek je in het overweldigende aanbod dat ene pareltje, die bron vol boeiende concepten of praktische tips? Wil je in korte tijd inspiratie opdoen, dan is deze bijeenkomst een buitenkans!

Tijdens deze sessie neem ik je mee in de wondere wereld van de managementboeken. Ik leg je mijn persoonlijke favorieten voor in twee gethematiseerde blokken. Het eerste gaat over het thema 'Invloed' en focust op wat diverse auteurs hierover aan slimme en interessante gedachten hebben neergeschreven: aan bod komen de wetten van invloed, waarom het vaak mis gaat, hoop, kwetsbaarheid en gezag. Het tweede blok gaat over 'veranderen' en focust op de vraag waarom veranderen moeilijk is en hoe het anders en inspirerender kan. 

Je gaat naar huis met een lijst met leestips en de inspiratie van vele aardige, soms gekke ideeën en managementmodellen. En passent heb je als mooie bijkomstigheid de kans een aantal mensen uit mijn noordelijk netwerk te ontmoeten.

De bijeenkomst op 20 november vindt plaats van 14:30-17:00. Inloop is vanaf 14:00. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Meedoen?

Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar info@brenninkmeijer-ontwikkeling.nl. Je ontvangt daarna preciezere informatie over de bijeenkomst en locatie. Wil je een collega meenemen voor wie dit ook interessant is, dan is deze van harte welkom.