Managementboeken om niet te missen (2)
 

Special events

Evenementen in 2013

03 apr
2013

Managementboeken om niet te missen (2)

Managementboeken: wie heeft er tegenwoordig nog tijd om ze te lezen? En hoe ontdek je in het overweldigende aanbod dat ene pareltje, die bron vol boeiende concepten of praktische tips? Wil je in korte tijd inspiratie opdoen, dan is deze bijeenkomst een buitenkans!

 

Tijdens deze sessie neem ik je mee in de wondere wereld van de managementboeken. Ik leg je mijn persoonlijke favorieten voor uit de kennisgebieden verandermanagement, leiderschap, adviseren en leren. In kort bestek licht ik de belangrijkste ideeën toe en vertel welke waarde het boek in kwestie voor mij heeft.

Je gaat naar huis met een lijst met leestips en de inspiratie van vele aardige, soms gekke ideeën en managementmodellen. En passent heb je als mooie bijkomstigheid de kans een aantal mensen uit mijn noordelijk netwerk te ontmoeten.

De bijeenkomst op 3 april vindt plaats van 15:00-17:00 met aansluitend een borrel. Inloop is vanaf 14:30. Ik heb geen vaste deelnameprijs bedacht, maar laat het aan jou om achteraf te bepalen wat deelname je waard was.

Meedoen?
Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar info@brenninkmeijer-ontwikkeling.nl. Je ontvangt daarna preciezere informatie over de bijeenkomst en locatie. Wil je een collega meenemen voor wie dit ook interessant is, dan is deze van harte welkom.