Het Eerste Bunner Management en Organisatie Filmpjesfestival
 

Special events

Evenementen in 2013

23 apr
2013

Het Eerste Bunner Management en Organisatie Filmpjesfestival

Iedere 60 seconden wordt er op You Tube zo'n 72 uur aan video toegevoegd. 72 uur video met een variatie aan nieuws, humor, oubolligheid, ranzigheid en schoonheid. 72 uur aan videobeelden die ons vervelen, doen opwinden, doen lachen en ons soms diep emotioneren. Beelden kortom, die ons op de één of andere manier raken.

Op 23 april vertonen we tijdens Het Eerste Bunner Management en Organisatie Filmpjes Festival de mooiste, grappigste en ontroerendste filmpjes die wij kennen. Het zijn filmpjes allen op een of andere manier iets zeggen over management- en organisatieontwikkeling. Ze gaan over waarnemen, leiderschap en samenwerken. Er zijn welbekende keuzes bij, maar ook een aantal relatief onbekende en verrassende. En alles vertoond in de mooiste bioscoop van Bunne en omstreken: De Melkfabriek.

 

Niet uitgenodigd, toch meedoen? Win één van de drie vrijkaarten!

Deze unieke avond kun je alleen bijwonen als je van ons een uitnodiging hebt ontvangen. Heb jij dat niet en wil je toch graag meedoen, dan bieden we je nu een buitenkans! We stellen in totaal 3 kaarten ter beschikking. Om daarvoor in aanmerking te komen moet je het volgende doen: stuur (een linkje van) jouw favoriete You Tube filmpje naar info@brenninkmeijer-ontwikkeling.nl 
Voorwaarde is dat dit filmpje bruikbaar is in de context van management- en organisatieontwikkeling. 

De drie inzenders die ons met hun filmpje het meest verrassen, worden door ons beloond met een uitnodiging.

Inzenden kan tot 17 april 2013.

 

Joris Brenninkmeijer  - Brenninkmeijer Organisatieontwikkeling
 
Eelco Hidskes - H & H Partners in Organisatieontwikkeling